Υλικά
470 γραμμάρια βούτυρο
175 γραμμάρια ζάχαρη
3 αυγά
650 γραμμάρια αλεύρι
Οδηγίες
1.Βγάζω το βούτυρο από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου.
2.Βάζω σε μία κούπα το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπώ με το μίξερ πολύ καλά για περίπου 5-10 λεπτά.
3.Προσθέτω ένα ένα τα αυγά και συνεχίζω το χτύπημα.
4.Προσθέτω το αλεύρι και συνεχίζω το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να έχω ένα ομοιογενές μίγμα το οποίο θα κολλάει.
5.Βάζω το μίγμα σε κορνέ.
6.Φτιάχνω τα μπισκότα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
7.Ψήνω στους 160 με 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ή έως ότου ροδίσουν ελαφρά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου