kkkkkkkkkkk

Το χάραγμα και τα εμβόλια

 

Υπάρχουν άνθρωποι που άκουσαν από μικρά παιδιά για το χάραγμα. Άλλοι δεν άκουσαν ποτέ για αυτό. Άλλοι πίστεψαν πως θα γίνει και άλλοι πως όλα είναι παραμύθια. 

Όλα λένε είναι γραμμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια πριν γιατί δόθηκε χάρι σε Άγιους ανθρώπους να προφητέψουν τα μελλούμενα δηλαδή τι θα συμβεί στο μέλλον.

 Ακριβώς, όσα λέγονταν εδώ και εκατοντάδες χρόνια πως θα συμβούν άρχισαν σταδιακά να επαληθεύονται. Όμως, πολλοί άνθρωποι αρνούνται να δουν και να πιστέψουν την αλήθεια, ίσως από φόβο  γιατί δεν θέλουν να χάσουν την πολυτέλεια, τις ευκολίες της ζωής, ίσως γιατί υπάρχει μια σύγχυσης, από τα γεγονότα, από τις αρρώστιες, από τα λεγόμενα ορισμένων κυβερνώντων, ορισμένων γιατρών και ιερέων. Ίσως, να μην πιστεύουν, πως οι γενιές οι δικές μας θα ζήσουν όλα όσα προφήτεψαν οι  Άγιοι.

Εντελώς αναπάντεχα και πρωτόγνωρα είναι όλα όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια. Μάσκες, Ράπιτ τεστ, Κορωνοϊός, Εμβόλια,  κάνουν παρέλαση καθημερινά στην ζωή των ανθρώπων. Ποια είναι η αλήθεια; Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Τι πρέπει να πιστέψει ο άνθρωπος και τι να μην πιστέψει;

Έχει ή δεν έχει ελεύθερη βούληση; Στην τελική θα αποφασίσει μόνος του, μετά από δική του έρευνα, τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Αν θα κάνει το εμβόλιο ή αν δεν θα το κάνει. Μόνο, που δεν πρέπει να ασκείται με πλάγιο τρόπο πίεση και εκβιασμός. Δεν πρέπει να καταπατείται η ανθρώπινη ελευθερία. 

Η εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας προχωρά με γοργό ρυθμό. Δεν αποκλείεται όλα όσα λέγονται σχετικά με το μικροτσίπ και τα εμβόλια να είναι αλήθεια.

1.

2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

”go"
RefreshPage