kkkkkkkkkkk

Μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού κύμινο την ημέρα και μπορείτε να χάσετε μέχρι και 15 κιλά βάρος!




Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να χάσετε βάρος είναι να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας. 

Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές που έχει αποδειχθεί ότι συμβάλουν στη βελτίωση του μεταβολισμού, αλλά μπορείτε επίσης να βελτιώσετε το μεταβολισμό σας με την προσθήκη ορισμένων μπαχαρικών στο κανονικό φαγητό σας.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών στο Ιράν πραγματοποίησαν μια έρευνα, προκειμένου να ελέγξουν κατά πόσον η προσθήκη ορισμένων καρυκευμάτων στα τρόφιμα συμβάλλει στη διαδικασία της απώλειας βάρους. 



Για το σκοπό αυτό συμπεριέλαβαν 88 γυναίκες οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο χωριστές ομάδες. Όλες οι γυναίκες είχαν προβλήματα με υπερβολικό βάρος. Και στις δύο ομάδες δόθηκαν συμβουλές για υγιεινή διατροφή και κατανάλωσης 500 θερμίδων την ημέρα για διάστημα 3 μηνών.
Η διαφορά ήταν ότι η πρώτη ομάδα έτρωγε 3 γραμμάρια σκόνης κύμινου την ημέρα, αναμεμιγμένη με 140 g γιαουρτιού. Ταυτόχρονα η άλλη ομάδα κατανάλωνε την ίδια ποσότητα γιαουρτιού, χωρίς την προσθήκη σκόνης κυμίνου σε αυτό.
Μετά την περίοδο των 3 μηνών, τα μέλη της πρώτης ομάδας (αυτής που πρόσθεσαν κύμινο σε σκόνη) είχαν χάσει περίπου 14 κιλά περισσότερα σε σύγκριση με τις γυναίκες που έτρωγαν μόνο γιαούρτι. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι ο λόγος για τον οποίο οι ερωτηθέντες είχαν χάσει βάρος. Προφανώς λόγω του κυμίνου σε σκόνη και της filosterole που περιέχει.

Διαπίστωσαν ότι μετά από 3 μήνες προσπάθειας για αδυνάτισμα, οι γυναίκες που κατανάλωναν και κύμινο έχασαν 3 φορές περισσότερο ποσοστό λίπους.
Επίσης, υπήρχαν και άλλα οφέλη. Τα μέλη της 2ης ομάδας μείωσαν κατά 23 μονάδες τα τριγλυκερίδια στο αίμα τους, ενώ οι γυναίκες στην 1η ομάδα μόλις 5 μονάδες. Το ίδιο συνέβη και με την “κακή” χοληστερόλη (LDL), η οποία μειώθηκε κατά μέσο όρο σχεδόν 10 μονάδες στα μέλη της 2ης ομάδας, έναντι μόλις 0,5 μονάδας στα μέλη της 1ης ομάδας. Όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει το άτομο να κάψει μέχρι και 3 φορές περισσότερο λίπος, αλλά μειώνει με φυσικό τρόπο το επίπεδο κακής χοληστερόλης στο αίμα .
Σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε αυτό το μπαχαρικό και να δείτε πώς λειτουργεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το προσθέσετε μόνο στο γιαούρτι, μπορείτε να το προσθέσετε σε οποιοδήποτε τρόφιμο.

2 σχόλια:

”go"
RefreshPage