kkkkkkkkkkk

Οφθαλμαπάτη με μπαλίτσες



Η επιστήμη από ανέκαθεν εξερευνούσε το ανθρώπινο μυαλό. Παρόλο που έμαθε αρκετά γι΄ αυτό, θέλει να μάθει ακόμα περισσότερα. Έτσι, η έρευνα  θα συνεχιστεί, σε ένα μελλοντικό ταξίδι. Σε ένα ταξίδι που θα  διδάξει πως το μυαλό έχει πιο πολλές δυνατότητες από αυτές που πιστεύεται πως έχει.

Εν μέρη όσων έμαθε μέχρι σήμερα, είναι πως το μυαλό ελέγχει την λογική και τα συναισθήματα. Ακόμη πως, αν έβρισκε τρόπους ο άνθρωπος για να χρησιμοποιήσει το υπόλοιπο 90% του μυαλού του, θα κατόρθωνε να πραγματοποιήσει πολλά, τα οποία μέχρι σήμερα, θεωρεί απραγματοποίητα.

Εκτός των πιο πάνω, αντιλαμβάνεται πως το μυαλό το οποίο βοηθά τον άνθρωπο καθημερινά, παίζει πολλά, ποικίλα και παράξενα παιχνίδια. Παιχνίδια παίζουν και οι εικόνες που ονομάζονται οφθαλμαπάτη. Αυτή, είναι  πολύτιμο εργαλείο για τους επιστήμονες. Κι, αυτό γιατί έχουν την ευκαιρία να ερευνήσουν το οπτικό σύστημα του ανθρώπου και να γνωρίσουν τον τρόπο με τον οποίο το μυαλό αντιλαμβάνεται τον κόσμο.

Στο πιο κάτω βίντεο, μπαλίτσες κάνουν κύκλους.  Άραγε, αυτή είναι η πραγματικότητα ή το ανθρώπινο μυαλό έτσι θέλει να μας δείξει;

Αυτό θα το μάθετε βλέποντας το πιο κάτω βίντεο.
Αχτίδα Φωτός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

”go"
RefreshPage